[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Als je je zorgen maakt over het kopen van eten voor je trouwe viervoeter, zullen we je graag adviseren?

Het kiezen van kwaliteitsvoeding voor een hond in de wirwar van het huidige aanbod van voer met een mooie verpakking is helemaal niet eenvoudig. Daarom willen we je adviseren waar je op moet letten en waar je op moet letten bij het kopen van korrels.

De belangrijkste principes die goed te volgen zijn bij het kopen:

Laat u aan het begin van de aankoop niet onderwerpen aan de eerste indruk van de mooie verpakking, of reclametrucs en kortingen. Kies de kwaliteit van voer en verpakking.

Een van de belangrijkste regels bij het kiezen van een voer zou moeten zijn dat u ” Ingrediënten ” leest . De hoogste kwaliteit korrels voor honden hebben vlees in de eerste plaats in hun samenstelling. Echt vlees en niet zomaar vleesmeel!

Verduidelijk eerst of het geëxtrudeerde, gebakken of koudgeperste korrels zijn

Bij de keuze voor granulaat is het ook van belang of u uw hond geëxtrudeerd, ovengebakken of koudgeperst korrels wilt kopen.Het meest voorkomende type industrieel geproduceerd voer zijn geëxtrudeerde korrels. Deze worden geproduceerd door een extrusieproces, dat wil zeggen bij hoge temperatuur en druk. Tijdens dit productieproces wordt vaak een grote hoeveelheid voedingsstoffen vernietigd, die vervolgens “kunstmatig”, vaak in chemische vorm, aan het voer worden toegevoegd.

In de oven gegranuleerde korrels zijn vergelijkbaar met geëxtrudeerde korrels, hoewel dergelijke temperaturen en drukken niet worden gebruikt bij de productie ervan. Niettemin moeten vitamines en conserveermiddelen evenals geëxtrudeerde korrels naderhand worden “verrijkt”.

Het tegenovergestelde van industriële, geëxtrudeerde korrels zijn koudgeperste korrels. Ze behouden reeds de natuurlijke samenstelling van de gebruikte grondstoffen, vitamines, eiwitten en vetten die belangrijk zijn voor een gezonde spijsvertering van de hond.

De verpakking van de korrels is belangrijk. Plastic zakken kunnen ook giftige ftalaten bevatten!

Weinig mensen weten dat de verpakking waarin de korrels verpakt zijn ook bepalend kan zijn voor de gezondheid van de hond. Als je om je heen kijkt, zijn de meeste korrels voor honden en katten verpakt in plastic zakken. Bij de vervaardiging van tassen worden echter vaak ftalaten, die zeer kankerverwekkend kunnen zijn, gebruikt om kunststoffen zachter te maken.

 Ftalaten – weekmakers voor kunststoffen  Ze vertegenwoordigen een groep stoffen die als weekmakers worden gebruikt bij de industriële productie van kunststoffen.  Een voorbeeld is de omzetting van PVC  van hard plastic naar zijn verzachte vorm.

Koudgeperste korrels zijn volledig origineel op de markt dankzij het gebruik van hoogwaardige grondstoffen en ecologische verpakkingen in papieren zakken. Het is volgens ons motto  gezondheid begint in de kom®. Maar ook hier verschijnen al imitaties van. Maar ze zijn gemakkelijk te detecteren. Koop gewoon geen imitaties van lage kwaliteit van een oneerlijke verkoper die is gemarkeerd als “koudgeperst” in een plastic zak!

 Gevaren van plastic zakken en de gezondheid van honden – Ftalaten uit plastic zakken zijn onoplosbaar in water, maar in oliën en vetten. Dit betekent dat ftalaten van plastic zakken in “nep” koudgeperste korrels terechtkomen dankzij de kunstmatige vetten waarmee deze “fake”-korrels vaak worden bewaard.

Echte koudgeperste korrels worden ALTIJD verpakt in een PAPIEREN ZAK . En daarvoor is de papieren verpakking ecologisch en milieuvriendelijk, evenals het voer dat erin zit en tenslotte als de “mond” van uw hond de gezondste korrels krijgt.

 Tip: Lees het artikel over de verschillen tussen geëxtrudeerd en  koud  geperste korrels (Yoggies), zie artikel: Hoe zijn Yoggies feeds anders … )

Hoe kies je kwaliteitskorrels voor een hond en waar moet je op letten bij het kiezen van voer?

Kwaliteitssamenstelling van korrels, de basis van hondengezondheid. 

Verpakking bij het kopen is ook belangrijk.

 Tip: Weet je nog steeds niet  hoe je kwaliteitskorrels voor je hond moet kiezen, kies dan voor Yoggies korrels   . Deze worden door hondenfokkers ” Droge BARF ” genoemd. Ze zijn gebaseerd op  echt vlees , veel natuurlijke dierlijke eiwitten en vetten, fruit, groenten, natuurlijke ondersteuning van de gewrichten en het immuunsysteem van de  hond en veel vezels voor een gezonde spijsvertering en kaka… Daarom is Yoggies hondenvoer zo’n gezondheid begint in de kom®.

Wij geloven dat kwaliteit, gezonde voeding de kwaliteit van leven van honden kan verlengen en verbeteren, dus we zijn ontstaan ​​dankzij de  vriendschap tussen de hond en de mens ….

Het bedrijf Yoggies was de eerste die fokkers begon te leren hun huisdieren gezond te voeren. We zijn blij dat de concurrentie steeds meer van ons leert. Onthoud dat bij Yoggies Gezondheid begint in kom®[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]