Wat zijn koudgeperste korrels.

Conventionele korrels worden nu geproduceerd door middel van een extrusieproces. Dit is een proces waarbij een deeg (vergelijkbaar met paté) eerst wordt gemaakt van verschillende grondstoffen, die vervolgens een extrusieproces ondergaat, waarbij het wordt gedehydrateerd door hoge druk en temperatuur tot 200 ° C. Helaas worden daarbij de meeste natuurlijke voedingsstoffen en vitamines vernietigd. Deze belangrijke voedingsstoffen kunnen dan maar op één, helaas chemische manier aan de korrels worden toegevoegd.


Koudgeperste yoggies-korrels worden geproduceerd door een koudpersproces van ruwe, langzaam gedroogde grondstoffen. Voor honden staan ze dichter bij de natuur als voedsel. Ze behouden hun natuurlijke smaak, aroma en voedingswaarde dankzij koudpersen (tot 38 ° C). De grondstoffen worden zorgvuldig geselecteerd, gedroogd, gemalen en vervolgens samengeperst tot korrels. Ze bevatten rauw vlees (geen vleesbeendermeel of eiwitvervangers zoals soja), fruit, kruiden, stoffen die gunstig zijn voor de ontwikkeling en vitaliteit van de hond, evenals een mengsel van levende lactobacillen. Zij zorgen voor de ondersteuning van de darmmicroflora in het lichaam van de hond, waardoor de immuniteit en de toekomstige goede gezondheid van de hond en de tevredenheid van de fokker worden versterkt.Yoggies granulaat koud geperst met lactobacillen zijn ontwikkeld als „All Life Stages“ voor puppy‘s, volwassenen en oudere honden. GRANULES zijn geschikt voor volwassen honden van middelgrote en grotere rassen, of meer volwassen puppy‘s van grotere rassen.

Korrels zonder gluten, soja en chemie, vol natuurlijke vitamines, kruiden en een uitgebalanceerd gehalte aan kip en rundvlees behouden de gezondheid en vitaliteit van uw hond. Yoggies-korrels koudgeperste smaak zijn geweldig voor honden en zijn buitengewoon gezond voor hun spijsvertering. Ze worden alleen gemaakt van hoogwaardige grondstoffen, die alleen worden gedroogd, gemalen en geperst. Ze bevatten 87% kwaliteitsvlees (voor het drogen) en zijn daarom de beste op de markt. Lactobacilli ondersteunen de immuniteit en een gezond spijsverteringskanaal, dat de korrels ook prebiotisch reinigt van afzettingen. Ze zijn perfect verteerbaar en zwellen niet op. Dit maakt het makkelijker voor de hond om te verteren.Yoggies granulaat koud geperst met lactobacillen zijn ontwikkeld als „All Life Stages“ voor puppy‘s, volwassenen en oudere honden. In dit pakket vind je GRANULES in een gemeenschappelijke maat geschikt voor volwassen puppy‘s of volwassen honden van middelgrote en grotere hondenrassen.

ECOLOGISCH verpakt in een recyclebare papieren zak.