Steeds meer fokkers ontdekken de magie van Yoggies als een van de gezondste hondenvoer ooit.

Dankzij veel echt vlees, koude perstechnologie, productie zonder chemicaliën, graan en conserveringsmiddelen, geven onze korrels de kwaliteit, smaak en geur van voedsel uit de natuur terug aan honden. Yoggies korrels worden gemaakt van echt vlees door koude persing. Dergelijk voer is niet alleen lekker en vol natuurlijke voedingsstoffen, aroma’s en smaken voor de hond, maar komt ook zijn gezondheid en algehele ontwikkeling van de puppy ten goede.

 Tip: Zeer snel na het overschakelen op Yoggies granulaat zullen u en uw hond positieve verschillen ontdekken tussen gangbaar industrieel voer en Yoggies granulaat. Het spijsverteringskanaal van de hond reinigt ontlasting wordt aangepast, de hond krijgt geen last van diarree of winderigheid (scheten), zijn haar wordt soepeler en de huid elastischer… op langere termijn kun je dankzij kwaliteitsvoer diverse meer voorkomen of minder ernstige gezondheidsproblemen de hond,  en het gewoon bedankt voor het voer!

Voer dat in de natuur als prooi is ontwikkeld…

“” All Life Stages “voeders (voor alle leeftijdscategorieën van honden vanaf de puppy – nog steeds één voer) zijn direct gebaseerd op de filosofie van de natuur. Zo loopt dezelfde prooi voor een puppy en een volwassen hond.Het verschil zit hem vooral in de hoeveelheid voer die de hond nodig heeft. Ook denken we aan de ondersteuning van het bewegingsapparaat, de spijsvertering en het immuunsysteem van de hond.

Kwaliteitskorrels kunnen niet worden geproduceerd uit grondstoffen van lage kwaliteit

Vooral op Zwitserse en Duitse boerderijen wordt vlees van de hoogste kwaliteit geselecteerd voor Yoggies-korrels, waar de strengste hygiënenormen worden nageleefd, de dieren niet worden gevaccineerd met hormonen en van waaruit vaak grondstoffen voor menselijke consumptie worden aangevoerd.

Fruit, groenten en andere grondstoffen die worden gebruikt om Yoggies-korrels te maken, mogen niet afkomstig zijn van genetisch geteelde bronnen.

De totale productie van korrels vindt plaats volgens nauwkeurig vastgestelde regels onder strikte technologische en hygiënische voorschriften.

Hierdoor zijn onze Yoggies korrels voeding van de hoogste kwaliteit,  perfect gezond voor uw honden, perfect verteerbaar en zijn hun recepten gebaseerd op de recepten van een uitgebalanceerde BARF.

 Tip:  Bij Yoggies waren we de eersten die Tsjechische hondenbezitters en -fokkers gingen leren hun honden gezond te voeren zonder chemie. Hierdoor leert de concurrentie van ons hoe we eten gezonder kunnen maken en niet alleen aan winst denken ten koste van de gezondheid van onze beste vrienden.

Weet jij wat GEEXTRUDEERDE korrels zijn?

Ze worden geproduceerd bij hoge temperaturen (tot 200 graden!) en hoge druk (tot vier atmosfeer), waarbij alles letterlijk tot stof wordt vermalen, en dan wordt alles in de vorm van korrels gelijmd. Omdat het eigenlijk “dood voedsel” is, moeten er kunstmatig vitamines, mineralen etc. aan worden toegevoegd. Naar de mening van dierenartsen kunnen deze voedingsmiddelen onder andere de stoelgang veroorzaken, wat kan leiden tot een aantal spijsverteringsproblemen.

COLD PRESSED GRANULES YOGGIES – een compleet nieuwe generatie gezonde voeding!

Hun voorbereiding wordt voorzichtig uitgevoerd – door herhaaldelijk drogen en persen, wanneer de temperatuur niet hoger is dan 38 graden C! Hierdoor behouden de grondstoffen alle biologisch actieve stoffen in hun natuurlijke staathet formulier. Daarom hoeven er geen additieven, smaakstoffen, vulstoffen of iets chemisch te worden toegevoegd. Bovendien kunnen ze vrij worden gemengd met rauw vlees of ingeblikt voedsel…

 Tip: Veel hondenfokkers hebben al gezien hoe Yoggies korrels de algehele gezondheid van honden ondersteunen.

Geen koudgeperste Yoggies-korrels, -blikjes of -supplementen en -snoepjes bevatten chemische conserveermiddelen, smaakstoffen, granen, afvalvlees of soja!  Een goed functionerend spijsverteringskanaal, een gezonde huid, vitaliteit van de hond en “monsterpoep” zijn dan het bewijs van de algehele gezondheid van de hond.

Koudgeperste korrels en hun unieke productiesysteem zorgen er naast het behoud van natuurlijke voedingsstoffen voor dat het voer niet opzwelt in de maag van de hond. Probeer het tenslotte zelf thuis – dompel een paar korrels onder in een bak met water, en zorg ervoor dat – yoggisks niet toenemen, zelfs niet door (honden)haar.

De basis is uitsluitend kwaliteit, echt vlees

Waar kunt u op vertrouwen? Dat bij de productie van Yoggies korrels altijd rauw vlees van Zwitserse, Duitse en andere kwaliteitsboerderijen de basis is. Daarom vindt u in hun “samenstelling” op de achterkant verpakkingen in de eerste plaats altijd VLEES!

Natuurlijk vleesvet en koolhydraten, zoals aardappel- of rijstvlokken (ze zijn beter verteerbaar dan rijst en aardappelen) voorzien honden van de nodige energie, fruit en groenten zijn een bron van noodzakelijke vitamines, vezels en prebiotica. Andere sporenelementen zoals visolie, zeewier, mosselextract, hondenkruiden, gemalen diatomeeënaarde, spijsverteringsturf of lactobacillen – dit alles is geweldig voor het ondersteunen van gewrichten, ligamenten, de vorming van sinusvocht (= gewrichtsolie, wat nodig is) om de gewrichtsoppervlakken naar elkaar toe te bewegen en hun wrijving te verminderen), parasieten uit het spijsverteringskanaal te verwijderen en het immuunsysteem van uw hond te ondersteunen. Daarom zijn korrels en ander Yoggies voer voor uw honden zo’n Health in a Bowl®.

Waarom is het “gedroogde BARF”?

U wilt graag BARF voeren, maar kunt niet kiezen? Weet u niet zeker of u alle noodzakelijke voedingsstoffen voor uw hond op de juiste manier zou toedienen? Wil je je hond echt verantwoord voeren en er alles aan doen voor zijn gezondheid, maar durf je BARF niet aan? Dan zijn Yoggies-feeds geschikt voor jou!

De samenstelling van de recepten is opgevat als een uitgebalanceerde rauwe BARF.Stel je een kom BARF voor, die 85% rauw vlees en 15% andere ingrediënten bevat. Deze BARF drogen we langzaam en geleidelijk bij een temperatuur tot 38°C, waarbij de natuurlijke voedingsstoffen, smaak en geur van de gebruikte grondstoffen (vlees, fruit, groenten, kruiden, mosselextracten, etc.) behouden blijven.

Zo’n smaak en de natuurlijke geur van “prooi” kan zelfs door de meest kieskeurige snuit van uw hond worden gewaardeerd. Uw beloning zal de vreugde van zijn gezondheid zijn. Bij Yoggies begint gezondheid in Bowl®.