Wil je weten hoe je korrels voor honden maakt zonder chemie? Heel eenvoudig. Het kost veel inspanning, wilskracht, vindingrijkheid en geld. Maar als je van je hond houdt, kijk je niet naar deze dingen.

100% zonder chemicaliën?

We zouden onze partners niets verkeerds geven

Toen ik korrels wilde uitvinden zonder chemicaliën voor mijn Roxy, moest ik iets leren over chemiecalieen, natuurlijke conserveermiddelen, hoogwaardige eiwitten, vetten en hun bronnen, in water oplosbare en vetoplosbare vitamines, evenals probiotica en prebiotica . En zelfs hoe bijvoorbeeld de oude Indianen, maar ook onze voorouders, voedsel voor slechtere tijden bewaarden.

En toen ik het leerde (en toen ik nieuwe recepten en procedures uitvind, leer ik het vandaag nog steeds), begon ik de beste korrels voor mijn hond uit te vinden – dwz koudgeperste korrels zonder chemicaliën, met probiotica, die niet alleen gunstig zijn voor gezonde spijsvertering voor honden en katten, maar volledig voor hun algehele gezondheid en immuniteit.

Bij Yoggies produceren we al onze voeders, supplementen en lekkernijen op zo’n manier en  gebruiken we zulke technologieën dat het niet nodig is om chemicaliën , kunstmatige smaakstoffen of conserveermiddelen aan de voeders toe te voegen . Daarom letten wij ook op de manier waarop bijvoorbeeld onze koudgeperste korrels worden opgeslagen .

Alles van Yoggies zonder chemicaliën

Naast koud geperste korrels met probiotica, kunnen wij uw honden en katten een compleet product portfolio bieden – uit de genoemde korrels, door middel van ingeblikt vlees, handgemaakte traktaties , unieke yoghurt  voor honden en katten, natuurlijke voedingssupplementen en-koud geperst oliën of raw food BARF voor honden. Allemaal 100% zonder enige chemicaliën.

Dus terwijl ik in de regisseursstoel van Yoggies zit, garandeer ik je dat alles dat het merk Yoggies® draagt, nooit toegevoegde chemicaliën, conserveermiddelen of smaakstoffen zal bevatten.   

Bij Yoggies geldt altijd en onder alle omstandigheden dat gezondheid begint in de kom®

Directeur van Yoggies