Bij Yoggies produceren we honden- en kattenvoer, 100% vrij van chemicaliën, gluten, soja en conserveringsmiddelen .

We willen alleen grondstoffen van de hoogste kwaliteit gebruiken voor onze huisdieren, daarom heb ik me gebaseerd op het gebruik van grondstoffen van de hoogste kwaliteit voor de ontwikkeling van Yoggies-voeders, en vooral onze koudgeperste korrels met probiotica . Waarom? Er zijn twee redenen.

De eerste is duidelijk. Dit is de best mogelijke gezondheid voor onze honden en katten. De tweede is duidelijk – het wordt ‘koude persing zonder enige chemicaliën’ genoemd. Ja, je begrijpt het goed, koudgeperste Yoggies-korrels worden gemaakt zonder enige chemicaliën . En dus hoeven we alleen op basis van natuurkunde te werken. En kwaliteit hoort bij de natuurkunde, want kwaliteitsvoer kan niet worden geproduceerd zonder hoogwaardige grondstoffen!

We voegen ook kruiden toe aan Yoggies-voer

Daarom hebben we bij het persen kwaliteitsvlees nodig met dierlijk vet van hoge kwaliteit, zodat het vet alle grondstoffen zoals fruit, groenten, kruiden en bijgerechten (zoals aardappelvlokken) mooi combineert en de beste en hoogste kwaliteit korrels voor honden creëert die vandaag de dag zonder chemie kan worden geproduceerd.

En dat geldt ook voor andere producten onder het merk Yoggies®.

Ook onze handgemaakte lekkernijen , unieke yoghurts  voor honden en katten, natuurlijke voedingssupplementen en koudgeperste oliën of BARF rauw hondenvoer produceren wij van de beste ingrediënten, op de hoogste kwaliteit, gezondst mogelijke manier en 100% zonder chemicaliën.

Herkomst van onze grondstoffen en productie van Yoggies koudgeperst

korrels met probiotica

We gebruiken alleen hoogwaardige grondstoffen uit bewezen bronnen

Ik wilde dat alle grondstoffen uit Tsjechië kwamen. Na verloop van tijd is echter aangetoond dat sommige grondstoffen die nodig zijn voor onze productie van koudgeperste korrels (zoals het rundvlees dat we hebben geprobeerd) niet genoeg voedingsstoffen bevatten en vooral vetarm zijn. En dus probeerden we geleidelijk verschillende soorten vlees van boerderijen in Duitsland, België, Nederland of vlees van een biologische boerderij in Zwitserland, om er uiteindelijk achter te komen dat dit de beste kwaliteit grondstoffen is voor onze honden – geselecteerd uit heel Europa . Maar niet om Tsjechië en onze producenten te beledigen. We gebruiken ook Tsjechische grondstoffen. Wij importeren echter zeker geen grondstoffen uit China en gebruiken geen grondstoffen uit onbekende bronnen .       

En waarom doen we dit? Gewoon simpel voor de gezondheid van onze honden- en kattenvrienden, want naar onze mening begint gezondheid in de kom®    

Directeur van Yoggies