De uitvinding helpt de immuniteit en gezondheid van honden en katten te versterkenYoghurt Yoggies in glazen

Wanneer een hond of kat een prooi vangt in de natuur, is een van de eerste voordelen die hij van zijn prooi krijgt, de ingewanden vol met probiotica. Probiotica (lactobacillen) versterken het immuunsysteem. Maar tegenwoordig vind je geen probiotica in industriële voeders. En dit is een van de redenen waarom honden en katten als mens aan veel ‘beschavingsziekten’ lijden. Kortom, ze hebben een verzwakt immuunsysteem.

 Tip: Net als mensen hebben honden en katten het nodig om het immuunsysteem te versterken.   

Yoggies Yoghurt voor honden en katten kunnen een van de natuurlijke manieren zijn om het immuunsysteem van honden en katten te versterken en ze een geweldige delicatesse en voeding te geven.

Natuurlijke ondersteuning voor immuniteit en een geweldig en gezond voedingssupplement 

Als u de gezondheid van uw viervoetige huisdier belangrijk vindt, moet u de onderstaande informatie tot het einde doorlezen. Elk van de fokkers zal in hun leven met hun hond of kat met min of meer ernstige gezondheidsproblemen te maken krijgen. Het is echter beter om ze te voorkomen dan ze “achteraf” aan te pakken.

Daarom hebben we bij het ontwikkelen van yoghurt voor een hond gedacht aan het ondersteunen van de immuniteit, maar ook aan het onderdrukken van diarree, winderigheid, slechte adem en, last but not least, dat Yoggies een geweldig natuurlijk voedingssupplement kan zijn.

Nog lekkerder, voedzamer met nog meer levende culturen…

… Voor intensievere ondersteuning van de gezondheid en voeding van honden en katten. Zo kan YOGGIES YOGHURT VOOR HONDEN en KATTEN worden gekarakteriseerd in een glas , gemaakt in voedselkwaliteit. Dit betekent dat zowel de eigenaar als het huisdier kunnen proeven en consumeren. Yoghurt is LACTOSEVRIJ .

De geweldige smaak van yoghurt wordt toegevoegd door het basisingrediënt, dat is volle schapenmelk. Dit is vele malen voedzamer en gezonder voor de hond dan koemelk. De positieve effecten beïnvloeden bijvoorbeeld de botstructuur, de voeding van de huid, dankzij vitamine D beïnvloedt het ook de conditie van de vacht en heeft het een aanzienlijk voedend vermogen.

Yoggies bevatten meer dan 4% natuurlijk dierlijk vet

Hierdoor is yoghurt ook uitstekend geschikt voor het voeren van puppy’s, drachtige teven, volwassen en bezige honden, maar ook drachtige teven, of zogende teven, waarvan het energie- en stofwisselingsverbruik zo groot is dat ze soms een beetje “hulp” nodig hebben bij het toevoegen van voedingsstoffen naar het lichaam. . Yoghurt Yoggies zijn ook effectief bij honden die in korte tijd moeten “aankomen” of na een operatie of behandeling met antibiotica.

Probiotische werking, herstel van darmmicroflora, versterking van de immuniteit

Probiotica zijn niet alleen belangrijk bij de behandeling van antibiotica (evenals bij mensen), maar ze hebben op korte en lange termijn een grote impact op de gezondheid van de hond. Bij de behandeling van zowel honden als katten met antibiotica adviseren wij een dierenarts te raadplegen. Sommige soorten antibiotica kunnen de yoghurtculturen verstoren.

Op korte termijn garanderen probiotica en een sterke immuniteit een grotere weerstand tegen omgevingsinvloeden en virale ziekten of infecties. Realiseer je eens hoeveel je hond snuift, kauwt of likt tijdens het wandelen in zo’n woonwijk. En met een verzwakte immuniteit heb je misschien meteen een probleem. Op korte termijn is een gezonde immuniteit ook belangrijk voor een goede opname van voedsel en de overdracht van voedingsstoffen via de darmwand naar het bloed en lichaam van honden en katten. Dat moet je niet vergeten.

  Tip: Heeft uw hond last van diarree of “winderigheid” en weet u niet wat u moet doen? Het probleem kan liggen in de overgroei van sommige bacteriën in de darm. Uit de ervaring van ons en dierenartsen die yoghurt gebruiken bij de behandeling van diarreeziekten bij honden en katten, kunnen we het gebruik van “alleen” Yoggies als tussendoortje en voedingssupplement adviseren. Wil je op termijn van deze problemen bij de hond af, dan kun je Yoggies als voedingssupplement bij dieetkorrel Yoggies met lam en witvis gebruiken . Dit voer zorgt voor een schone darm van de hond zonder spijsverteringsproblemen en diarree.

Op de lange termijn  is kwaliteit en een gezonde immuniteit verantwoordelijk voor het “bestrijden” van verschillende ziekten die op lange termijn een grote impact kunnen hebben op de gezondheid van het dier. Denk bijvoorbeeld aan kankerverwekkende ziekten. Als de gezonde darmmicroflora virussen en infecties in het spijsverteringskanaal bestrijdt, zullen ze niet zoveel ruimte hebben om te gedijen als “vrije radicalen” of verschillende bacteriële ziekten. Wij zijn ervan overtuigd dat dit ook langdurige ongemakken van de ziekte en behandeling van honden en katten kan voorkomen.

De samenstelling van yoghurt voor honden en katten Yoggies  is eigenlijk simpel. Yoghurts worden ontwikkeld uit een mengsel van melk, waarbij schapenmelk de belangrijkste effecten heeft. Aan het melkmengsel wordt een speciaal gekweekt mengsel van culturen toegevoegd, dat helpt om de melk te “fermenteren” bij de temperaturen en tijden die het beste hebben gewerkt, zodat de yoghurt miljarden levende culturen bevat aan het einde van de hond en kat in hun spijsvertering. We mogen ook niet vergeten dat Yoggies lactosevrij zijn . 

  Tip: Heeft uw hond of kat acute spijsverteringsproblemen, geeft u hem op dit moment antibiotica of is hij bijvoorbeeld aan het revalideren na een operatie? Dan raden wij de Yoggies DogProBio® voedingssupplement voor honden of  CatPcatroBio ® voor katten. Dit zijn speciale immuunversterkende peelings die mengsels van probiotische culturen bevatten voor uw trouwe viervoeter (specifiek voor honden of katten). 

Hoe yoghurt te serveren aan honden en katten?

Yoghurt Yoggies heeft bewezen een voedingssupplement en beloning in één te zijn. Daarom kan yoghurt als middagsnack worden geserveerd (los van het gewone voedsel). Bij veel honden ‘werkte’ Yoggies ook om de huid, vacht en het hele immuunsysteem te ondersteunen en te voeden (vooral bij stadshonden). Voor fokkers die hun hond het nodig had om aan te komen, serveerden we Yoggies regelmatig, elke dag of om de dag (behalve tijdens de hoofdmaaltijd). De dosering is aan de fokker zelf, want het is een volledig natuurlijk product zonder lactose. We raden u echter aan om de regels te volgen – alles met mate – zodat u de puppy of de kleine hond geen heel glas yoghurt geeft alleen omdat hij het lekker vindt.

In geval van diarree of winderigheid (scheten) raden we aan om het meerdere keren per dag in kleinere doses te geven (bijvoorbeeld teckel – 4 theelepels per dag, labrador – 4 keer per dag een eetlepel yoghurt).   

Hoe worden Yoggies verpakt en verzonden?

Omdat yoghurt gekoeld bewaard moet worden, het liefst rond de 4°C, hebben we lang moeten werken om gekoelde post bij jou thuis te kunnen versturen.

Daarom zijn Yoggies verpakt in glas , dat is milieuvriendelijker en werkt ook beter als isolator. We verzenden ze in back-up gekoelde exportverpakkingen door heel Belgie

We verpakken de yoghurt zorgvuldig in een thermobox samen met een speciaal gekoeld inzetstuk. Dit pakket zorgt voor de best mogelijke omstandigheden om yoghurt op de juiste temperatuur naar u te vervoeren.

Meer informatie vind je in onze Yoggies e-shop .


Samenvatting van de voordelen van gepatenteerde yoghurt voor honden en katten Yoggies