[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Wij zijn een familiebedrijf en produceren voer voor honden en katten, 100% zonder chemicaliën, gluten, soja en conserveringsmiddelen. 

We selecteren topproducten uit de hoogste kwaliteit grondstoffen, afkomstig van boerderijen in Tsjechië, Duitsland, Nederland en België. Wij produceren in  Duitsland, omdat kwaliteit bij ons voorop staat.

Hoe en waarom de Yoggies zijn ontstaan

Het verhaal van de Yoggies
Het volledige verhaal van de Yoggies vind je hier

Yoggies is ontstaan ​​doordat onze Roxy (Labrador Retriever) op ongeveer 1 jarige leeftijd vergiftigd werd tijdens een wandeling door het bos. Het was echter helemaal niet de bedoeling om een ​​bedrijf te starten. Ik wilde Roxy gewoon genezen en op een keer kwam het bij me op om yoghurt voor hem te maken. Als yoghurt mensen kan helpen, waarom dan geen honden. En het lukte. Roxy’s spijsverteringsstelsel was aan de betere hand.

Maar toen kwam er een ander probleem. Wat moet Roxy voeren als zelfs het “beste” voer op de markt lange tijd niet bij hem paste? En zo kwam ik, na overleg met een dierenarts, op het idee – om het oorspronkelijke voer van de wolf langzaam te drogen – “rauw voer” – zodat de voedingsstoffen behouden blijven en alleen het water verdampt. En zelfs dat kwam, na enkele maanden experimenteren en veel overleg met fokkers, dierenartsen en universiteit, uit. En dus moest er eten gemaakt worden voor Roxy. Van de hoogste kwaliteit grondstoffen – natuurlijk binnen Europa.

Herkomst van onze grondstoffen en productie van Yoggies korrels koudgeperst met probiotica

Ik ging op zoek naar een fabrikant die dergelijk koudgeperst voedsel (dwz koudgeperste korrels ) zou kunnen produceren, omdat het bouwen van mijn eigen productie financieel niet mogelijk was. Toen ik niet in eigen land vond, ging ik geleidelijk aan naar verschillende Europese landen om eindelijk een soulmate in Duitsland te vinden. Vandaag een goede vriend, toen alleen nog de eigenaar van een klein familiebedrijf, bood hij me hulp aan bij de ontwikkeling.

Ik wilde dat alle grondstoffen uit Tsjechië kwamen. Maar na verloop van tijd is gebleken dat sommige grondstoffen die nodig zijn om koudgeperste korrels te maken, zoals het rundvlees dat we hebben geprobeerd, niet genoeg voedingsstoffen bevatten en vooral vetarm zijn. Omdat ik vanaf het begin alles 100% zonder chemicaliën wilde produceren, waren vet en natuurlijke voedingsstoffen het belangrijkste bij de koude persing tot 38°C. En zo probeerden we geleidelijk verschillende soorten vlees van boerderijen in Duitsland, België, Nederland of vlees van een biologische boerderij in Zwitserland, om er uiteindelijk achter te komen dat dit de beste kwaliteit grondstoffen is voor onze honden , geselecteerd uit heel Europa . We gebruiken ook Tsjechische grondstoffen. Vast en zeker .We importeren geen grondstoffen uit China en we gebruiken geen grondstoffen uit onbekende bronnen .       

Maar om niet te denken dat we alles (onder eigen toezicht) alleen in Duitsland produceren. Echt niet! Wij bieden een compleet portfolio aan producten voor honden en katten, naast de bovengenoemde korrels en lekkernijen , maar ook rauwe BARF , onze unieke yoghurt en nog veel meer. We produceren dit alles zelf en van kwaliteit grondstoffen – we zijn een familiebedrijf , We hebben onze eigen productie, magazijnen en kantoren en we ontwikkelen onze recepten zelf met onze deskundigen .Alleen Yoggies koudgeperste korrels worden in Duitsland geproduceerd vanwege het specifieke en veeleisende koudepersproces. Wij produceren Yoggies korrels van de beste grondstoffen, op de hoogste kwaliteit, gezondst mogelijke manier en 100% zonder chemicaliën. Omdat het niet beter en gezonder kan – kortom alleen het beste voor onze honden- en kattenvrienden.   

Daarom is ons motto Gezondheid begint in de kom®

Directeur van Yoggies

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]