[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Wij zijn een  familiebedrijf en we produceren voer voor honden en katten, 100% zonder chemicaliën, gluten , soja en conserveringsmiddelen. We selecteren topproducten uit de hoogste kwaliteit grondstoffen, afkomstig van boerderijen in Tsjechië, Duitsland, Nederland en België. Onze koudgeperste Yoggies korrels bevatten tot 87% echt vlees.

Het verhaal van de Yoggies
Het volledige verhaal van de Yoggies vind je hier

Vorming van koudgeperste korrels met Yoggies probiotica

Ik ben oorspronkelijk begonnen met het ontwikkelen van koudgeperste korrels met het maximale aandeel rauw vlees voor mijn hond Roxy, toen hij spijsverteringsproblemen had na vergiftiging. Het was puur toeval dat de hond van mijn buurman toevallig de eerste “korrels” probeerde, en toen meer en meer, en dat ze goed smaakten.

Tot 87% vlees ?

Belangrijk is dat de korrels, in overleg met dierenartsen, fokkers en andere experts, werden verondersteld vergelijkbaar te zijn met het oorspronkelijke rauwe wolvendieet van de natuur – en dat was een van de voorwaarden voor Roxy’s gezonde voeding. En dus deden we rauw voedsel in een kom, waar 87% van het rauwe vlees voor het drogen was (het moet ook zeeschelpvlees bevatten, dat aan het voer wordt toegevoegd om gezonde gewrichten te ondersteunen) en droogden langzaam de kom vol lekkers. En geleidelijk aan werd het beter en beter totdat we erin slaagden het uit te drogen en zelfs te persen.

Yoggies korrels koudgeperst met probiotica
Dit alles zit in Yoggies-korrels

En vandaag weten we dat onze Yoggies koudgeperste korrels tot 87% vlees bevatten, omdat we tot 87% rauw vlees toevoegen aan elk van onze koudgeperste korrelrecepten en het resterende percentage is gevuld met kwaliteitsfruit, groenten, bijgerechten, kruiden en geschikte supplementen voor gezonde gewrichten, spijsvertering etc. Pers het vervolgens onder hoge druk en zonder gebruik van smaakstoffen, chemische conserveermiddelen en andere chemicaliën bij een temperatuur tot 40°C om belangrijke voedingsstoffen, enzymen, vitamines te behouden , vetten… en dat is het. En uw hond krijgt een gezonde voeding zonder chemicaliën volgens ons motto dat gezondheid begint in de kom®

Yoggies productportfolio

Naast koud geperste korrels met probiotica, kunnen wij uw honden en katten een compleet product portfolio bieden – van de hiervoor genoemde korrels, door middel van ingeblikt vlees, handgemaakte snacks , unieke yoghurt  voor honden en katten, natuurlijke voedingssupplementen en-koud geperst oliën of raw food BARF voor honden.

PS: En dan lukt het, maar kost het veel moeite, wilskracht, vindingrijkheid en geld. Ja, en je kunt niet naar geld en besparingen kijken, zelfs niet bij het kopen van ingrediënten, omdat je honden alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit verdienen voor hun gezondheid en voor hun liefde, die ze ons gratis geven ?

Directeur van Yoggies

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]