Alles over B.A.R.F.

Waarom wordt het “gedroogde BARF” genoemd de  koudgeperste Yoggies-korrels ? Want de basis van alle Yoggies koudgeperste korrelrecepten is een uitgebalanceerde BARF of rauwe hondenvoeding. 

Veel dierenartsen bevestigen dat BARF het gezondste hondenvoer is . En daarom zijn Yoggies koudgeperste korrels erop gebaseerd . Hierdoor leren steeds meer honden en hun baasjes over de voordelen van natuurlijk gezond Yoggies voer. Koud persen bij temperaturen tot 38°C behoudt de natuurlijke voedingswaarden van de grondstoffen zoals bij BARF.

De enige reden waarom we onze koudgeperste korrels zo moeilijk en ingewikkeld bedenken, is dat we van honden houden. Daarom willen we ze voedsel brengen in kommen die hun oorspronkelijke prooi uit de natuur nabootsen. Hoewel de hond niet langer de oorspronkelijke wolf is, heeft hij nog steeds vergelijkbare voedingsbehoeften. BARF is ook de meest verteerbare voeding voor de hond van vandaag – maar niet iedereen durft elke dag een uitgebalanceerde BARF samen te stellen, kwaliteitsingrediënten te vinden of om verschillende redenen rauwe voeding niet geschikt voor de hond, want elke hond is origineel. Daarom kunnen we veilig reiken  naar koudgeperste Yoggies-korrels , die de natuurlijke BARF kopiëren met hun samenstelling, de kwaliteit van de gebruikte grondstoffen en het zachte verwerkingsproces.

WAT IS BARF?

Je hoort het praktisch elke dag om je heen – “we barffen met onze hond “, maar wat houdt dat precies in? Het is een afkorting die is ontstaan ​​uit de Engelse woorden “Bones And Raw Food” , wat “beenderen en rauwe voeding” betekent.

Het is in feite een terugkeer naar de natuur en het natuurlijke voedsel van de hond. En hoewel het geweldig is en het meest natuurlijke wat je voor je hond kunt doen, moet je heel goed nadenken als je ervoor wilt gaan.

Er zijn verschillende nadelen verbonden aan de voordelen van “barfing”. Veel fokkers hebben te maken met de verscheidenheid aan voeding of onzekerheid over de balans van alle grondstoffen. Dit is vooral belangrijk voor langetermijneffecten op de gezondheid van de hond. Vaak is de vijand de tijd die wordt besteed aan het bereiden of opslaan van voer.

We hebben geprobeerd deze risico’s of moeilijkheden op te lossen bij het bereiden van recepten voor Yoggies koudgeperste korrels . En misschien heeft Yoggies korrels daarom de bijnaam “gedroogde BARF” gekregen van jullie hondenbezitters!

BARF ALS GROOT VOORBEELD

Juist omdat BARF de beste en meest natuurlijke voeding is voor iedere hond, is het ook een “model” geworden voor het bereiden van recepten voor koudgeperste Yoggies korrels . Elk recept wordt dan ook zorgvuldig bereid met dierenartsen en gemaakt van de  hoogste kwaliteit grondstoffen , die vervolgens de natuurlijke basisvoedingswaarde behouden tijdens de productie en grondige droging.

De basis van Yoggies koudgeperste korrels is voornamelijk rauw vlees, ei, botten, fruit en groenten – grondstoffen die normaal gesproken rauw een uitgebalanceerde BARF vormen . !

 Tip: bekijk hoe Yoggies-feeds door klanten zelf worden beoordeeld – u kunt meer dan 4.000 beoordelingen lezen .

3 basisstappen voor de productie van Yoggies koudgeperste korrels

  1. We zijn op zoek naar hoogwaardige grondstoffen, die we in enkele stappen rauw en langzaam drogen, altijd bij temperaturen tot 38°C
  2. Daarna worden ze “ruwweg” gemalen. Op deze manier ondersteunen de grondstoffen die in de maag van de hond worden gemalen de darmperistaltiek, een gezond spijsverteringskanaal zonder onnodige afzettingen en daaropvolgende uitscheiding, en gezonde “stoelgang”.
  3. Ten slotte wordt het grofgemalen mengsel “slechts” geperst in de vorm van korrels en minikorrels zonder gebruik van chemicaliën, smaakstoffen, granen en sojabonen. Dan reist hij naar papieren, recyclebare tassen en vlak erachter naar jou en je honden.

ZE SMAKEN EN RUIKEN ZELFS HET EERST

De smaak en vooral de geur van rauw vlees uit koudgeperste korrels zal zelfs door de meest kieskeurige snuit van elke hond worden gewaardeerd. Wij geloven dat als je je hond laat proeven, hij niet alleen de smaak van natuurlijke voeding zal waarderen, maar hij zal ook dol zijn op de crunch die zijn tanden poetst en vreugde brengt (wanneer honden eten bijten, is endorfine, het hormoon van geluk, in hun hersenen gespoeld). Daarom zijn Yoggies-feeds zo’n gezondheid in de kom®

WAAROM ZWELLEN YOGGIES KORRELS NIET OP

Omdat ze in een zachte vorm worden geproduceerd door koude persing. Ze behouden niet alleen alle natuurlijke voedingsstoffen, maar ze zwellen nooit op in de maag van de hond, maar vallen ook uit elkaar, wat de beweging van voedsel van de maag naar de darm ondersteunt en zo het risico op gevaarlijke torsie van de maag vermindert.

 TIP: Je kunt thuis proberen om de korrels in de maag van de hond te verteren: Doe een paar korrels in een glas water en kijk zelf of de Yoggies korrels zelfs door (honden)haar niet groter worden!

Onthoud dat de Yoggies van toepassing zijn – Gezondheid begint in de kom®