Ons verhaal tot nu

Hallo, wij zijn Bernard en Lucie! Liefde voor dieren, daar zijn wij mee geboren. Jaar na jaar wenste wij hebt beste voor ons eigen dieren. Deze liefde is een passie geworden. In ons leven hebben wij heel veel tijd besteed aan het steunen van goede doelen, het beter maken van het levenskwaliteit van dieren, etc.

In … hebben wij de maker ontmoet van Yoggies. Het is een man vol kennis en met een heel grote passie, de dieren maar vooral hun welzijn, hun voeding en hun werking. Hij leerde ons heel veel. Wij kwamen op het besluit dat er bij ons geen zulke voeding beschikbaar was voor onze lieve viervoeters.

In 2018 begonnen wij in onze kelder met 1 palet met 3 smaken korrels. Wat waren wij trots!

Spijtig genoeg startte het niet helemaal zoals wij wenste.  Het was geen gemakkelijk markt en een naambekendheid hadden wij op dat moment niet.

In 2019 deden wij ons eerste verschijning op Eurodogshow. Wij merkte dat er heel veel mensen interesse hadden in onze natuurlijke producten en besloten zo meer reclame te maken. Wij startte ook met het verdelen van een exclusieve dierenartsgamma.

In 2022 besloten wij om andere meer bekende merken aan te bieden. Merken die al gekend waren en gevraagd waren op de markt. Zo voegde wij Markus Mühle toe aan ons assortiment. Dit gaf ons wel een boost. Wij besloten om ons te specialiseren en onze kennis te verdiepen. Lucie begon te studeren voor voeding specialist. Zo waren er voor haar geen geheimen meer!

Het werd voor ons wel veel. Zo besloten wij Jessica te verwelkomen in ons familiebedrijf. Zij ging dan verantwoordelijk zijn voor de sales. Ze vergrotte wij ons klanten portefeuille uit. Achteraf kwam er een extra medewerker bij voor in ons magazijn. Nog vele deuren kunnen wij openduwen in de toekomst en daar kan u ons zeker en vast mee helpen. Indien u een favoriete winkel hebt waar ons assortiment niet mag missen of uw dierenarts is in to natuurlijke producten, let us know! Uiteraard staan ons team ook altijd voor u klaar. Bij vragen of andere kan u altijd contact opnemen met ons via de chat, e-mail of telefoon.